1 2 3 4

Projecten

< 1 2 3 >

Bodemonderzoek Gedempte Zuiderdokken

Locatie:
Antwerpen
De Gedempte Zuiderdokken hebben een centrale positie in de wijk het Zuid te Antwerpen. De Zuiderdokken (van noord naar zuid: het Kooldok, het Schippersdok en het Steendok) werden  + lees verder »

Haalbaarheidsstudie waterbodemsanering Lobroekdok

Locatie:
Antwerpen
De verontreiniging van de waterbodem van het Lobroekdok maakt sanering noodzakelijk, om de weg vrij te maken voor herontwikkeling van het dok en omgeving.  + lees verder »

Spartacusplan

Regio:
Limburg, België
Nergens in Vlaanderen neemt het wegverkeer sneller toe dan in Limburg. Heel wat pendelaars kiezen noodgedwongen voor de auto, omdat de trein- en busverbindingen te traag zijn. Met  + lees verder »

Belval Plaza

Regio:
Luxemburg
Locatie:
Esch-sur-Alzette
De organisatie Agora is verantwoordelijk voor de stedelijke herinrichting van een gebied bij de Luxemburgse gemeente Esch-sur-Alzette, tegen de Franse grens.  + lees verder »

Grondwatermodel Brulandkrijtsysteem

Opdrachtgever:
Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, AMINAL, Water
Regio:
Antwerpen, Brussel, Maastricht
Voor het Vlaamse ministerie, AMINAL-afdeling Water, heeft Witteveen+Bos samen met Soresma/Haecon een regionaal grondwatermodel van het Brulandkrijtsysteem ontwikkeld.  + lees verder »

Masterplan site Emiel Vloorstraat

Opdrachtgever:
Autonoom Gemeentebedrijf Stadsplanning Antwerpen
Witteveen+Bos maakte in samenwerking met Urahn in opdracht van het Autonoom Gemeentebedrijf Stadsplanning Antwerpen een voorstel op voor de herontwikkeling van de Emiel Vloorsite  + lees verder »

Technisch ontwerp PUP 2 vernatting Dijlevallei

Opdrachtgever:
Vlaamse Landmaatschappij
Witteveen+Bos maakt in opdracht van de Vlaamse Landmaatschappij een technisch ontwerp op voor de vernattingsmaatregelen in de Dijlevallei.  + lees verder »

Ontwikkelingsvisie en -strategie Groen Lint rond Oostende

Opdrachtgever:
Vlaamse Bouwmeester, Oostende
Locatie:
Oostende
Witteveen+Bos maakte in opdracht van de Vlaamse Bouwmeester en de Stad Oostende een wedstrijdvoorstel op voor de uitwerking van het Groen Lint rond Oostende.  + lees verder »
< 1 2 3 >