1 2 3 4

Projecten

1 2 3 >

Bodembescherming Rupeltunnel

Witteveen+Bos Belgium heeft opdracht gekregen voor het uitvoeren van de technische studie en het ontwerp van een bodem- en tunnelbescherming van de Rupeltunnel bij het verdiepen  + lees verder »

Raamovereenkomst Groen Singel

Opdrachtgever:
Autonoom Gemeentebedrijf Stadsplanning
Locatie:
Antwerpen
In samenwerking met €Space, Office Kersten-Geers, HNS, Artgineering maakte Witteveen+Bos een wedstrijdvoorstel op voor de herinrichting van de Singel en de Ring rond Antwerpen.  + lees verder »

Overstromingsgebied domein La Garenne

Opdrachtgever:
Provincie Antwerpen
In samenwerking met Hydroscan maakt Witteveen+Bos een ontwerp voor de aanleg van een overstromingsgebied op het Klein Schijn nr. A.3.11 in het domein 'La Garenne' te  + lees verder »

Inrichting Droogdokkenpark

In samenwerking met Cluster en MOP maakte Witteveen+Bos een wedstrijdvoorstel op voor de inrichting van het Droogdokkenpark in Antwerpen.  + lees verder »

Studie Logisitiek Park Schijns

Opdrachtgever:
Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen
Locatie:
Antwerpen
In samenwerking met €Space en Omgeving maakt Witteveen+Bos een concept- en inrichtingsstudie voor de inrichting van het logistiek park  'Schijns' in de haven van Antwerpen.  + lees verder »

Harmonisch park- en groenbeheerplan parkzone Neerland

Locatie:
Wilrijk
Witteveen+Bos maakte in opdracht van het Autonoom Gemeentebedrijf Stadsplanning Antwerpen een harmonisch park- en groenbeheerplan op voor de parkzone Neerland te Wilrijk.

PRUP's voor overstromingszones provincie Antwerpen

Opdrachtgever:
Provincie Antwerpen
Regio:
Antwerpen
Witteveen+Bos maakt drie provinciale ruimtelijke uitvoeringsplannen (PRUP’s) voor de overstromingszones in de provincie Antwerpen, inclusief de opmaak van de onteigeningsplannen  + lees veder »

Koning Boudewijnpark, Jette

Opdrachtgever:
Brussels Instituut voor Milieu
Locatie:
Jette
In samenwerking met Plein06 maakte Witteveen+Bos een wedstrijdvoorstel op voor de herinrichting van het Koning Boudewijnpark in Jette.  + lees verder »
1 2 3 >