1 2 3 4 5

Energie

Energie is onmisbaar. Wereldwijd groeit de energiebehoefte, maar raken de fossiele energiebronnen op. Het antwoord daarop is de ontwikkeling van hernieuwbare energie, toename van grensoverschrijdend transport van energie en toename van decentrale opwekking van energie. Deze ontwikkelingen vragen om talloze aanpassingen van de energievoorziening.

Witteveen+Bos adviseert, ontwerpt en realiseert op het gebied van energievoorziening, zodat energie duurzaam, betrouwbaar en in voldoende mate beschikbaar is.

Bij de uitvoering van energieprojecten werkt Witteveen+Bos als een verbindende schakel tussen techniek en omgeving. Energieprojecten vereisen maatwerk en het combineren van ervaring, deskundigheid en innovatieve kracht uit verschillende disciplines. Wij willen onze opdrachtgevers betrouwbare, duurzame en economische oplossingen bieden die het beste aansluiten op hun eisen en specifieke situatie. Dat betekent ook juridisch houdbare adviezen. Door het koppelen van verschillende expertises binnen ons werkterrein en door het ontwikkelen van eigen methoden en technologische concepten, kunnen wij ook de meest geavanceerde oplossingen bieden. Daarnaast helpen wij met het vinden van partners om energieprojecten te realiseren.